miercuri, 22 noiembrie 2017

Borș de sfeclă

Ingrediente:
  • 800g carne de vițel
  • o ceapă, o țelină, un păstârnac, un morcov, un ardei roșu
  • 3 cartofi, 2 sfecle, un sfert de varză
  • o cutie de roșii cubulețe în bulion
  • un litru de borș
  • un litru de apă
  • o legătură de mărar
  • sare, piper, coriandru, fulgi de ardei iute
Pregătire:
  • fierbeți carnea în oala sub presiune pentru 30 de minute
  • tocați varza și mărarul
  • curățați și tăiați cubulețe celelalte ingrediente
Preparare:
  • scoateți carnea din apă și tăiați-o cubulețe
  • strecurați lichidul în care a fiert carnea
  • puneți carnea și toate legumele în apa de carne
  • fierbeți 15 minute
  • adăugați roșiile și condimentele
  • după 5 minute adăugați borșul
  • după 5 minute adăugați mărarul și închideți focul
  • acoperiți oala cu un capac
Poftă bună! (E excelentă cu o lingură de smântână.)



Niciun comentariu: