Ingrediente:
- 800g carne de vițel
- o ceapă, o țelină, un păstârnac, un morcov, un ardei roșu
- 3 cartofi, 2 sfecle, un sfert de varză
- o cutie de roșii cubulețe în bulion
- un litru de borș
- un litru de apă
- o legătură de mărar
- sare, piper, coriandru, fulgi de ardei iute
Pregătire:
- fierbeți carnea în oala sub presiune pentru 30 de minute
- tocați varza și mărarul
- curățați și tăiați cubulețe celelalte ingrediente
Preparare:
- scoateți carnea din apă și tăiați-o cubulețe
- strecurați lichidul în care a fiert carnea
- puneți carnea și toate legumele în apa de carne
- fierbeți 15 minute
- adăugați roșiile și condimentele
- după 5 minute adăugați borșul
- după 5 minute adăugați mărarul și închideți focul
- acoperiți oala cu un capac
Poftă bună! (E excelentă cu o lingură de smântână.)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu